top of page
Japanse thee
Image by Igor Rand
Snoep en Dessert

In restaurants

Er komt steeds meer aandacht voor thee bij het eten. Niet alleen omdat het interessant alternatief is voor alcohol, maar ook omdat de combinatie zo mooi kan zijn. Thee combineert net zo goed als wijn - of volgens kenners zelfs beter - met veel gerechten. Het lijkt misschien moeilijk, maar dat is het niet. Zonder veel aanpassingen kun je er al direct mee beginnen! 

Tea ceremony_edited.jpg
Naamloos_edited.jpg
Image by Adrien Olichon
De voordelen op een rijtje
  • Thee is bekend, je hoeft niet een nieuw drankje te verkopen. Aan de andere kant is de combinatie met gerechten juist weer vernieuwend. Daarmee kun je je onderscheiden.

  • Je hebt waarschijnlijk al bijna alles in huis. 

  • Het is een ideaal alcoholvrij alternatief en bevat daarnaast ook nog eens geen suiker. Dit in tegenstelling tot veel alcoholvrije alternatieven en coctails die op de markt verschijnen. 

  • Last but not least: De marges zijn bijzonder aantrekkelijk!

Iets voor jouw restaurant?

Ben je benieuwd hoe je thee-bij-het-diner in jouw horeca gelegenheid een plek kunt geven? Neem dan contact op met een theesommelier. Zij kunnen je goed adviseren hoe te beginnen met thee-bij-het-diner en wat mogelijk is binnen jouw budget. 

Restaurants met thee-arrangement

Er zijn al aantal restaurants waar thee bij het eten wordt geserveerd. Ga hier vooral eens langs en laat je inspireren!

Our Signature Aesthetic

Restaurants met thee-arrangement

Theesommeliers

Deze theesommeliers adviseren over 'tea & foodpairing', oftewel welke thee goed combineert met welk gerecht.  

Ashley Jones

Art Director

Don Francis

Tech Lead

Alexa Young

Product Manager

Robert Rose

Product Designer

bottom of page