top of page
single van boven.jpg

Uniek relatie of kerst geschenk 

Samen met kookboekenauteurs Jansen & Jansen, hebben we een uniek cadeau samengesteld.

Een recept voor een feestelijk viergangen menu met vier bijpassende theeën en een grote theebol voor de losse thee. Alles in een een luxe geschenkdoos verpakt. Echt een plaatje! 

Dus wil jij familie, vrienden, collega's of zakenrelaties een bijzonder cadeau geven? Dat ook nog eens gezond is én waarmee je een goed doel steunt?   

Plaats dan je bestelling, neem contact op of ga langs bij een van de winkels waar het pakket verkocht wordt. 

Luxe geschenkdoos met thee bij diner en menu voor viergangendiner

Het cadeau

Luxe geschenkdoos met:
* 4 kokers met 20 gram. Hier zet je 2 liter per thee mee, ca. 15-20  kopjes.
* feestelijk menu met recepten en foto's
* grote theebol, waar 10 gram thee in past
* tips voor thee bij het diner

NB. bij het diner drink je de thee meestal uit kleine kopjes/glazen. Zie de webshop. 

Thee-bij-diner cadeaupakket als bedankje voor sprekers bij congressen, symposia en evenementen
Het perfecte relatiegeschenk?
Delicatessewinkel
In de winkel? 

Een mooi cadeau voor zakelijke relaties en sprekers op events. Zeker voor bedrijven die het leuk vinden een feestelijk cadeau te combineren met aandacht voor gezondheid en duurzaamheid. Ideaal voor onder andere het Rijk, gemeentes, provincies, de (gezondheids)zorg, onderwijs en nog veel meer! Er zijn immers meer dan genoeg sprekers die bedanken voor de 'traditionele' fles wijn. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wil je dit cadeau in je winkel verkopen, dan helpen wij je graag. Als introductie van de verkoop kunnen we ook een leuke proeverij organiseren.  

Neem voor meer informatie contact met ons op.  

Annemieke en Janine Jansen, respectievelijk arts en kookboekenauteur
Tealeaf Trust - ondersteunt onderwijs op theeplantages in Sri Lanka
Theeblaadjes

Duurzaamheid

Een leuke zussen combi: Annemieke Jansen is cardioloog en zeer geinteresseerd in de relatie tussen eten en gezondheid, Janine Jansen is grafisch ontwerper, en kookt haar hele leven al bijzonder enthousiast. Ze schreven samen vier kookboeken: Hartstikke lekker, Hartstikke mediterraan, Mooi mediterraan en Cholesterol. En ze hebben nu dus speciaal voor Chef's DinnerTea een feestelijk menu samengesteld!

Wij zijn erg blij met ons dagelijks glas thee (bij het diner). Echter op veel plekken waar thee verbouwd wordt, zijn omstandigheden minder vrolijk. En daar dragen wij als eindgebruiker ook een verantwoordelijkheid voor. De weg naar eerlijke wereldhandel is nog lang. Tot die tijd dragen we een steentje bij via initiatieven gericht op verbetering van leefomstandigheden op theeplantages. Daarom gaat een percentage van de pakkettenomzet naar de Tea Leaf Trust, een organisatie die onderwijs en opleidingen verzorgt op theeplantages in SriLanka én zorgt dat alumni betrokken blijven bij de opleidingen. Een duurzaam model waar ze vorig jaar in Engeland een prijs voor hebben ontvangen.

De thee in het cadeaupakket is biologisch geteeld. Dus van plantages die zonder bestrijdingsmiddelen werken en aan duurzaam bodembeheer doen. Deze keuze maken we bewust. Want met de hoeveelheid thee die verbouwd wordt in de wereld, is aandacht voor duurzaam landgebruik en een gezonde omgeving voor mens en dier een must. En ja, de thee is dan ook iets duurder, dat hebben we er graag voor over!

Het zijn de kleuren van de avond

een heerlijk gerecht

thee soepel & rond

of liever vol & krachtig?

 

Kom, laten we eten en drinken

laat onze glazen klinken

waar intense smaken

nieuwe kleuren maken

laten we proosten

het leven is prachtig 

Door Renatea

bottom of page